English 

De Waterstopper, betrouwbaar en snel!

De Waterstopper is een waterschot dat past tussen het kozijn van een deur of garagedeur en wordt geleverd in twee maten.

De standaard hoogte van het waterschot (de waterstopper, niet te verwarren met de waterstop) is 41 cm en dit kan op aanvraag (tegen meerprijs) verhoogd worden tot maximaal 82 cm.
Er zijn standaard 2 verschillende breedte maten: 82 cm tot 94 cm en 92 cm tot 104 cm

Heeft u eenmaal de juiste maat ingesteld dan kunt u De Waterstopper voortaan zonder gereedschap plaatsen.

De prijs van De Waterstopper is € 327,00 inclusief b.t.w. en inclusief verzendkosten.

In het demonstratieflimpje ziet u hoe de waterstopper effectief als een waterschot het water blokkeert en hoe deze functioneert.

De dijken aan de Nederlands kust worden momenteel in rap tempo verterkt. Toch is de kans op een overstroming door dijkdoorbraak nog steeds aanwezig.

De Waterstopper is er om wateroverlast te voorkomen en dient als een waterschot of waterkering voor uw huis.

Waterschade door overstromingen of extreem weer met hoogwater wordt met de waterstopper een stuk kleiner.

Het zijn schotten tegen wateroverlast oftewel overstroming schotten die tussen de deur worden geplaatst welke bescherming bieden tegen wateroverlast. Zonder dat u iets beschadigd zoals dat gebeurd bij mensen die zelf een waterschot voor deur maken.

Bent u op zoek naar zandzakken voor uw huis, denk dan aan de de Waterstopper Deze is veel sneller geplaatst als zandzakken en zorgt bij een dijkdoorbraak of overstroming dat de waterschade wordt beperkt.

De tijd die u nodig heeft om een zandzak te vullen is groter dan de tijd die u nodig heeft om de Waterstopper te plaatsen. Er is dus een slimmere optie dan zandzakken kopen.

De Waterstopper sluit goed af en lekkage zoals die optreed bij zandzakken is daarom verleden tijd.

De evacuatie zoals bij het VU Medisch Centrum Centrum, die werd veroorzaakt door de gesprongen waterleiding, had misschien deels voorkomen kunnen worden met de Lexport Waterstopper.

Ook de huizen die zich om de gesprongen hoofdleiding bevonden hadden ondergelopen kelders. Ze hadden deze wateroverlast simpel kunnen voorkomen met de Waterstopper.

Dus om te voorkomen dat je huis of kelder onder water loopt, voorkom wateroverlast met de waterstopper.

Waterpreventie die betaalbaar is. Eenvoudig de voordeur waterdicht maken / voordeur afsluiten tegen water

Niet alleen de voordeur maar iedere deur afsluiten tegen water

De oplossing die stijgend water kan tegenhouden, dus water tegenhouden met de oplossing van Lexport

huis onder water, huis loopt vol met water, overstroming tegenhouden, noodweer buiten de deur houden, waterschot, voordeurbeschermer, voordeur beschermer, water stopper, waterstopper, waterstoper, waterpreventie, water preventie, water-preventie, huis beschermen, kelder leegpompen, kelder volgelopen, gesprongen waterleiding, dijk doorbraak, dijk doorgebroken, hoosbuien, extreme wateroverlast, waterschade, souterrains, souterrain, lekkage, ontwatering, stormschade

Waterstopper, waterstop, waterschot, wateroverlast, lekkage, veilig, dijkdoorbraak, dijk, duin, waterkering

stijgend water, regenoverlast, slagregen, stortbuien, voordeur waterdicht maken, kelder waterproof maken, goot

water in de kruipruimte, kelders volgelopen, flood, floodgate, flood prevention measures, flood prevention products, plank in het kozijn, waterplank